Du är här:

Tjänster för alla behov

Lika naturligt som att du har el, värme och vatten i din bostad, lika naturligt är det med en kraftfull väg för all typ av kommunikation. Tekniken har banat väg för internet, telefoni och tv samt i framtiden för olika typer av samhällstjänster.

När du väljer bredband via Uddevalla Energi Stadsnät blir ditt liv på webben enklare. Vi drar in en fiberoptisk kabel till ditt hus. Kabeln är gjord av glas och all datatrafik skickas som ljussignaler. Det gör dataflödet stabilt, jämnt och blixtsnabbt. Det går lika fort oavsett om trafiken skickas från dig till en server eller om du tankar ner information från en server till dig.
Med fiberoptik blir överföringshastigheten i nätet nästan obegränsad. Den påverkas inte heller av avståndet mellan dig och mottagande server. Du kan skicka och ta emot information, ladda hem tunga applikationer och streama film samtidigt som du talar i telefonen utan att hastigheten försämras. Det kommer att gå lika snabbt ändå.

Med fiberanslutning får du inte bara internet. Du kan dessutom få din tv och telefoni via bradbandet med den modernaste tekniken.

Du väljer själv din leverantör och de tjänster du är intresserad av via beställningsportalen Zmarket >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2017-02-02

Bor du i villa och vill ha fiber?

Anmäl ditt intresse här >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uddevalla Energi AB, Strömberget, 451 81 UDDEVALLA  |  Telefon 0522-69 82 00  |  Fax 0522-69 62 00  |  E-post: info@uddevallaenergi.se