Du är här:

Autogiro

Autogiro är ett bekvämt och smidigt sätt att betala sina fakturor. Du slipper att knappa in långa OCR-nummer eller fylla i betalblanketter. Din betalning dras alltid från ditt konto på förfallodagen. Det enda du måste se till är att det finns täckning på kontot.

För att komma igång med autogiro måste du fylla i en autogiroanmälan, ett medgivande, och sända till oss. Använd då denna blankettPDF.

Du kan också om du vill beställa blanketten via e-post kundservice@uddevallaenergi.se eller kontakta oss via telefon 0522-69 62 69 så skickar vi den till dig.

När du fyllt i och skrivit under autogiroanmälan sänder du den med post till:

Uddevalla Energi                                                                                                         
Strömberget                                                                                                                    
451 81 Uddevalla

Autogiro är helt kostnadsfritt. Du kommer även i fortsättningen att få din faktura från oss i god tid innan förfallodagen med den enda skillnaden att det nu står "beloppet dras via autogiro" på inbetalningskortet.

Autogirot gäller tillsvidare. Du har rätt att när som helst återkalla medgivandet genom att kontakta oss eller din bank.            

Uppdaterad: 2015-02-21

Uddevalla Energi AB, Strömberget, 451 81 UDDEVALLA  |  Telefon 0522-69 82 00  |  Fax 0522-69 62 00  |  E-post: info@uddevallaenergi.se